Faner

lørdag 30. juni 2012

Ugler i mosen….


Stadig vekk har jeg noe håndarbeid mellom fingrene, det være seg nål og tråd eller garn og pinner.
Sylysten har tatt seg opp, og litt etter litt blir ting ferdig og avsluttet. 
IMG_3553
For en stund siden, så sydde jeg meg denne ugleveska.  Selve veska er helt enkel men uglene som er applikert på forsiden har jeg hentet fra et av AnnAka’s mønstre.  Syns veska i originalmønsteret var veldig stor, og det var ikke det jeg ville ha nå.
IMG_3551
Baksiden har jeg også dekorert.
Da jeg ikke har noen lommer innvendig så tenkte jeg at jeg skulle lage meg en veskorganisator som jeg kunne flytte med meg uten å tenke på om jeg husket på alt. 
IMG_3557
Skjønner ikke helt hva jeg tenkte på når jeg skar den til, men den er altfor stor.  Hensikten med en slik veskeorganisator er jo at den passer inni veska, og ikke at det ender opp med motsatt.
IMG_3556
Utvendige lommer har jeg henta fra ei toalettveske i MyQuilt, men der stopper altså likheten,  Denne mappen blir nok en toalettmappe til en eller annen, så jeg må nok sy meg en ny.
Det gikk en tid fra jeg startet til jeg fikk tid å avslutte.  Jeg hadde planer om å applikere noen ugler på baksiden, og kanskje ha en lomme også.  Men dette hadde jeg glemt da jeg fikk tid til å sy, så da ble den helt enkel uten noe ekstra. .
punger
Her har jeg kombinert strikking og søm.  Yttersiden til disse sminkepungene er strikka i Freestyle.  Det er sydd for innvendig, samt at glidelås og blonder er sydd på etterpå.  Dekorert glidelåsenden har jeg også gjort. 
IMG_3536
Opprinngelig så skulle det være en klemmelås på disse pungene, men jeg fikk ikke til å montere, så da ble det glidelås istedet for.
I morgen kveld er det Midnight Sun Marathon i Tromsø.  Da fylles byen av mange som deltar, og et flott publikum langs løypetraseene.
Håper bare at det blir flott vær med en bra temperatur også.
Jeg ønsker alle sammen lykke til.

4 kommentarer :

 1. Så fargerike og flotte veska og mappene dine er! Morsomme strikkemapper, jeg har ikke sett noe liknende før!
  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Kjempefin veske og strikkepunger. Ideen om flyttbar innmat var jo veldig god, du må forfølge den selv om det denne gangen ikke gikk helt smertefritt fra tanke til handling.

  SvarSlett
 3. Likte uglevesken din kjempegodt, og du har fått til akkurat riktig størrelse. Å sy en veskeorganisator var smart. Jeg har kjøpt, men de passer ikke helt. Jeg tenker å ha en som kan fungere som "selskapsveske" når man bare skal ha med det viktigste.

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)