Faner

søndag 10. juni 2012

En vinter er over


Jeg holder på å avslutte de siste arbeidene jeg har strikka på.  Dette sjalet er virkelig deilig å ha på seg.  Luner godt rundt skuldrene.  Det er stort og firkantig, så en kan bære det på flere måter.


Dette sjalet er strikka i Wollmeise lace, og jeg er kjempefornøyd med det.  Tror jeg skal strikke flere av dette.  Må jo ha i litt forskjellige farger. :-)

Jeg har også strikka et sjal som heter Color Affection.  Det er strikka med Short rows så det blir på en måte litt skjevt.  Men mykt og deilig er det.Fanamønsteret er et tradisjonsmønster som er mye brukt.  Jeg liker dette veldig godt, og syns det er spennende med litt utradisjonelle fargevalg.  Jeg har strikka meg ny jakke med rundsal i wollmeise.  Fargene jeg har brukt er ebenholz (brun) og dornroschen (flerfarget med rød, fuchsia og orange)  Fargene er utrolig bra sammen.  Jeg har hatt 2 ulike hesper av dornroschen, og det er ikke så stor fargeforskjell i RL som det kan se ut til ¨på bildet.

Det har vært kalde vårdager her nord, men nå ser det ut til at vi har fått sommer.  Dagen idag har vært brukt til rydding og planting i hagen.  Har fjerna noen trær og flytta på noen.  Når trærne får en viss størrelse, så kan det lett bli for mye.Her er rota på ei syrenbusk som vi har fjerna.  Nå begynner det å bli litt lysere i hagen.  Skal ikke så mye endring for at det blir bedre.

Ha en riktig fin juni alle sammen.5 kommentarer :

 1. Så fine ting! Den fanajakka var jo helt fantastisk! :)

  SvarSlett
 2. Nydelige farger i den jakka!, og to deilige sjal!
  Deilig at det endelig er litt varme og mulighet for hagearbeid!
  Ha ei fin juniuke!

  SvarSlett
 3. Kjempefine sjal og flott fargevariant på jakka!

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott jakke! Sjalene var også lekre!

  SvarSlett
 5. Måtte inn på bloggen din for å se det lekre sjalet ditt ( så på Ravelry) Lekkert og i en nydelig farge. Flott jakke og sjal også!

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)