Faner

tirsdag 13. mars 2018

Litt nytt og litt gammelt


Disse sokkene startet jeg på i 2015.  Jeg har brukt Drops Fabel og Drops Delight fra Garnstudio på disse.  Det har tatt nesten 3 år og få de ferdige.  Det er vinsokken, mønster av Hilde Ås.  Dette ligger som et gratis Ravelry-mønster, du kan finne det her.  Du må være medlem på Ravelry for å få tilgang på mønsteret.  Nå er det bare å vente på å få prøvd de. 


Par nr. 2 i Vottedilla 2018 er disse.  Jeg har brukt Finull på pinne nr. 3.  Fargene er natur og gul nr. 450.  Disse skal bli min datters, da de passer til denne kofta som jeg strikket il henne i 2016. Mønsteret heter "Vottan mine" og er designet Kate Fredriksen.  Hun har mange flotte mønster, både sokker og votter.  Disse er å få kjøpt på Ravelry eller hennes nettbutikk. Legg merke til de flotte votteblokkerne jeg har fått tak i.  De er nok litt smal, skal passe til en medium damehånd, men mulig jeg må kjøpe meg en som er litt bredere.  Men de er jo utrolig dekorative da.  Og de matchet jo mønsteret i vottene med hjerter. 


Ønsker dere en flott uke.  Nå går turen til Sundvolden og årsmøtehelg i regi av Norsk Quilteforbund.  Gleder meg til å treffe mange hyggelige damer på årets happening.