Faner

tirsdag 6. mars 2018

Mange bekker små Denne votteboken kjøpte jeg i høst.  Syns den har veldig mange flotte votter fra vårt nordligste fylke.  Boken har gode forklaringer på både samisk og norsk.
 Jeg prøvde meg på et par arbeidsvotter fra boka.  De var enkle å strikke, men ble litt stor.  Disse er strikket i finull på pinner 2,5 og 3 og godt tovet. 
 


De ble veldig gode på hånda.  Men hvite votter er vel ikke så fine til hverdags, må vel bli mine søndagsvotter da, hvis de ikke havner i gavekassen.


Dette sjalet begynte jeg på for et år siden.  Dette er kjøpt som en kit fra Jette og var en samstrikk da.  men jeg falt litt av.  

Designer er Sarah Knight, og garnet som er brukt er Scheepjes Secret Garden.  Et flerfarget garn i mange fargevariasjoner. 

 På sømsiden holder jeg på med Delilah av Jen Kingwell.  Har hatt et månedsabonnement hvor jeg har fått tilsendt mønster og maler.
 
Klarer fint å følge opp i begynnelsen, men så blir jeg hengende etter og da blir det tungt å komme i gang igjen.
 
 


Dette er de to siste blokkene på måned 4.  Det er tilsammen 3 stk. av denne.  Den var veldig arbeidskrevende å sy.  Jeg gleder meg til de neste, for de har mer rette sømmer, kanskje kommer jeg i mål i løpet av året.
2 kommentarer :

  1. Oi, har var det jammen mange flotte prosjekt! Ha en riktig god (snart) helg!

    SvarSlett
  2. Her var det mykje fint. Ser ut som gode og varme vottar. God helg.

    SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)