Faner

torsdag 29. april 2010

OPAM April

Ja da er april nesten over, hvor er dagene blitt av. Det er utrolig hvor fort tiden har gått, og jeg har ikke fått gjort alt jeg hadde planlagt. Men derimot uplanlagte prosjekter, de strømmer på. :-) Litt symaskintid har det blitt, og bildet over viser en liten sneakpeak av hva jeg holder på med nå. Kan ikke vise det før neste uke, da det er en presang.

olive2

Jeg har strikket meg selv en genser. Denne er strikket fra halsen og ned, og var i grunnen svært enkel. Strikket i Wollmeise 100% ull. Mønsteret er Olive av Helga Isager (Ravelry-link).

Små strikk er kjekt å ha i ledige øyeblikk og blir raskt ferdig. Votter, sokker, lue og en hals er noe av resultatet denne måneden.

_MG_0423 sokkerstrikk

It has been some finishes in April also. Not so much sewing as I thought, but a lot of knitting. I have knitted socks, mittens, cowl, hat and a sweater for myself. We do have spring now, but looking outside I can’t belive that. It has been snowing a lot the last days, so now I like to have some sun and warm days.

utsiktThis is the view from my veranda this evening.

~Inger

5 kommentarer :

 1. Å så mye flott du lager:-) Du ligger i allefall ikke på latsiden kan man trygt si.
  Ønsker deg en fin og kreativ helg.
  Her er det konfirmasjons forberedelser:-)

  SvarSlett
 2. No vart eg nysgjerrig på det første bildet. Lekre fargar, så her må eg følge med så eg får sjå kva for noko spennande du lagar.
  Olive står også i min strikkekø, men køen er lang etterkvart, så det er ikkje godt å seie når eg kjem i gang med den. Fine fargar du har valgt.

  SvarSlett
 3. Stilig genser! Men det som virkelig satte fart på strikkelysten var sokkene med fletter. Jeg holder på med så mye forskjellig for tiden at jeg ikke får gjort ferdig noe som helst.

  SvarSlett
 4. Så mye du har fått gjort, strikka en masse. Den genseren var veldig fin.
  Ser at det er mye snø hosdere også. Her er snødybden ca 7o cm så det er noe som skal tine. I dag er det sol og litt bedre temperatur.
  God helg!

  SvarSlett
 5. Her var det mye flott strikking! Både genser, lue, votter og strømper nydelig utført. Syns likevel det er hyggelig å oppdage at du har funnet veien til symaskinen. God helg!

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)