Faner

torsdag 25. mars 2010

Ny veske til årsmøtet / new bag

Forrige helg var jeg på årsmøtet til NQF. Da måtte jeg bare ha meg en ny veske. Byveska til AnnAka hadde jeg lenget hatt planer om å sy, og den ble det. Den er sydd i japanske stoffer og er gjort litt høyere enn mønsteret. Jeg liker ikke når papirene stikker opp av veska, så jeg lagde den slik at jeg fikk en mappe med papirer nedi uten at det stakk ut.Før jeg dro, fikk jeg også gjort ferdig denne duken. Det er en bestilling som jeg har holdt på med lenge. Det var med lettelse jeg sydde lukkekanten, så nå kan jeg konsentrere meg om det jeg har lyst til å sy.
Dette er utsnitt av motievene. Duken er etter mønsteret May fra Arctic quilt på Finnsnes. De lager forøvrig mange flotte mønster.


Det var flott å være på årsmøtet. Det var en kjempefin utstilling av arbeider fra medlemmene, virkelig mange godbiter. Du kan se en del bilder fra utstillingen her, her og her.

Ellers så var jeg på kurs med Grete Gulliksen Moe. På kurset lærte vi å konstruere blokker med utgangspunkt i naturen. Dette var veldig spennende, og jeg gleder meg til våren og sommeren kommer med sine friske fine farger, slik at jeg får tatt en del bilder som jeg kan jobbe med.

Skal få laget noe av blokkene jeg sydde, og så kommer vel resultatet etter hvert.

I made this bag last week. I needed a new one when I should go to our annual quilt meeting. It is a pattern from a norwegian designer Annaka, and it is made from japaneese frabric. I have also made a circular tablecloth. This is for a friend of mine, and I hope she will be satiesfied.