Faner

tirsdag 15. desember 2009

Endelig ferdig


med bestillingene som jeg har hatt. Ønsket var en rund juleduk med diameter på 73 cm. Dette er hva resultatet ble. Enkel, men med preg av jul.

PC150010

2 pinneetui for strømpepinner. Denne gang har jeg valgt å utelate vatt, og heller bruke solidot som stivelse. Etuiene blir da ikke så “klumpete” når de er fylt og sammenrullet.PB170008

Noen ønsket seg mapper for rundpinner. Disse har jeg sydd litt større enn tidligere, diameter er 9 inch. Mappene er sydd i japanske stoffer, og er hentet fra lageret mitt.

PC010007PC010008 Fargene kommer litt dårlig fram da lyset ikke er optimalt for god fotografering, men er duse fine farger. Et par av mappene har fått teksten “Rundpinner” sydd for frihånd.

Noen sakseetui er det også blitt. Fikk bestilling på 2 etui, men så er det nå en gang slik at når en først er i gang så blir det gjerne noen flere. Sydde 8 etui, men 2 er avlevert kjøper så da har jeg disse igjen.

IMG_0043

A lot of different things has been made lately. One circular christmas tabletopper, 2 knitting needle cases, 5 cases for circular knitting needles and 6 scissor cases.

~Inger