Faner

onsdag 23. desember 2009

God Jul / Merry Christmas


Den siste uka har vi vært travelt opptatt med juleforeberedelser i heimen. Men det har allikevel ikke vært mer hektisk enn at det har vært tid til litt håndarbeide innimellom. En god nabo spurte om jeg kunne lage en adventsløper til henne, med lilla og hjerter. Fra før hadde jeg gjort klar toppen til denne løperen, men quilting, hjerter og bånd manglet. Så da var det bare å gå i gang.

DSCF0833

Ideen tl denne løperen har jeg fått fra MaritaBK. Hun hadde sydd en slik med 3 hjerter, men jeg valgte å ha 4. Denne løperen måler ca. 40 x 90 cm, noe jeg syns er passelig til et salongbord.

Disse julekortene har jeg fått i posten denne uka. De er et resultat av en julekortalong på et quilteforum. Kortene har jeg fått fra Bjørg Hilde og Rita. Jeg syns det er så koselig med slike hjemmelagede (sydde) julekort.

DSCF0844DSCF0846

Kortene nedenfor lagde jeg og sendte avgårde. Litt kjedelig å sy 3 like kort, men som alltid havner jeg ut i litt tidsnød, så da ble dette løsningen.

PC150009

Så ønsker jeg dere alle en riktig god jul

A made a advent tablerunner for my good neighbor. I like it how it turned out, so I think I have to make one for myself also. On a norwegian quilting forum I have participated in a christmas card eschange. I made the tree card with stars, and received the other two.

Then I wish you all a Merry Christmas

~Inger