Faner

mandag 30. mars 2009

Skitur – sett med 4 spisebrikker/placemats

Ja nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Årsaken er nok mest at jeg ikke har avsluttet noen prosjekter. Symaskinen har også vært i ustand, og den fikk jeg tilbake fra reparatøren på fredag. Da var det bare å gå i gang.

P3300011

Jeg har nå sydd ferdig dette settet med 4 spisebrikker. Mønster er selvfølgelig fra AnnaKa. Pakken kjøpte jeg i fjor vinter, så det var virkelig på tide å få sydd disse.

I have now finished these placemats. I bought the kit last winter, so it was nice that I managed to sew them. The pattern is made of AnnAka, a norwegian designer. She is a very popular lady, and make a lot of charming and beautiful patterns.

P3300013P3300012

Disse brikkene synes jeg passer veldig godt på denne tiden av året. Mye snø, og så går vi mot påske. Det inviterer veldig til skitur med det strålende været vi har hatt.

I think these placemats suits very well for this time of year. A lot of snow, and nearly easter. With the beautiful weather we have had, we want to be outside and go skiing for a long time.

Have a nice day. ~Inger