Faner

fredag 23. januar 2009

Puter - Pillows

I fjor var jeg med på "Sting for sting" . Disse motivene er fra februar og april, og har ligget umontert siden de ble sydd. Det var på tide å få de ferdig, og jeg valgte å sy putetrekk av de. Trekkene passer til puter på str. 45 x 45 cm og er 2. og 3. ufo for januar.

Last year I followed the norwegian "Stitch by stitch" These stitcheries are from February and April, and were just waiting for some progress. I choosed to make some pillows, and I liked it very much.

Her er puta for februar. La det snø! The words are saying "Let it snow!" in February


April med tekst hentet fra Bjørnstjerne Bjørnson: ....når den smiler smelter det. And April is bringing som words from a norwegian poet and it says something like this: ...when the sun is shining the snow is melting.


Jeg har fortsatt mye liggende. Det jeg nå vil kosentrere meg med er en veske med et stitcheri og toppen til 6 pennal. Dette ble laget før jul, men som kjent så strekker ikke alltid tiden til. I tillegg har jeg liggende noe som kun mangler festing av lukkekant, 5 par grytekluter, en kort løper og en duk fra julemysteriet til Merete.

I still have a lot of WISPs. I will now go for a bag with the stitchery and the six pencilhouses that is not finished. I also have some prosjects that there only is to sew the binding on. It is a short tabelrunner, five pair of potholders and a tabelcloth from a christmasmystery from Merete.