Faner

fredag 15. august 2008

Shoppingbag

Denne boka kjøpte jeg før sommerferien. Det er "Hånd i Hanke" av Anne Pia Godske Rasmussen. I denne er det utrolig mange fine prosjekter, og utfra merkelappene mine så ser dere vel at det er mye jeg har lyst til å sy.

This book I bought in the beginning of my summer holiday. It is a danish designer who has made it. There is a lot of lovely prosjects in the book, and you can from the labels see that I want to sew a lot.Bl. an er det mønster på et flott handlenett. Det finnes i 2 utgaver, som et vanlig nett og som et litt større sammenrullbart med en lukkemekanisme. Jeg valgte å lage min egen måte å lukke det på. Her ser du 2 av nettene, de er sydd i et litt kraftig gardinstoff fra Åhlens.

In the book there also were pattern for a shoppingbag. When I don't use the bag, I can put it togeter to a small roll and put it in my handbag.

Som du ser av bildet nedenfor, så ble det noen flere nett enn bare et. Dette er kjekke gaver å ha i disse miljø-tider.

As you can see from the picture below, I have made more than one. This is nice present to give away.


Så ønsker jeg dere alle en riktig god helg. Then I wish you all a very nice weekend.

11 kommentarer :

 1. What a great bag...and the book looks very interesting...I wonder if it will ever be translated into English? Are the instructions easy enough to follow without them being in English?

  SvarSlett
 2. Så flotte handlenett du har sydd. Fine farger. Jeg har kjøpt boka jeg også, men jeg har ikke kommet så langt at jeg har fått sydd noe fra den enda. Men nå nærmer det seg jo høst og da blir det nok mer aktivitet på sy-rommet.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Flotte handlenett, dette var ein god gåve-ide. God helg til deg også:-)

  SvarSlett
 4. Hai bel'lavori, usi bel'colori!Saluti dal'Italia.

  SvarSlett
 5. Så lekre stoffer du har brukt i handlenettene du har sydd. En skikkelig inspirasjonskilde til å sy noen fra boka... tusen takk.

  SvarSlett
 6. Så flotte vesker, og så nydelige stoffer du hadde brukt. Gleder meg til å se dine utgaver av barnenettet.
  Likte veldig godt Noas ark prosjektet. Fristende å bli med. Ha en fin kveld;O)

  SvarSlett
 7. Jeg har også kjøpt boka, og gleder meg til å grave fram symaskinen i mitt nye hus!! Så gøy å se hvordan du har valgt å lage handlenettene!!

  Yvonne
  www.fjellvang.no/quilt

  SvarSlett
 8. Å, så fine nett! herlige stoffer du har brukt. Jeg har bare prøvd å sy det minste nettet fra den boken. Må nok prøve dette nettet også!

  SvarSlett
 9. It is a very interesting book, I like the bags! I think I have to buy it!

  SvarSlett
 10. Ååå den boka ønsker jeg meg også!!
  Var på quiltetur med noen jenter til Danmark. Da vi var inne i en bokhandel fant de andre denne boka, de hadde ikke nok til oss alle sammen. Jeg vet at jeg kan bestille den fra Lapp-Elisa i Sverige, så kanskje jeg skulle bestille den med en gang..

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)