Faner

fredag 22. august 2008

Strip challange

I juni utfordret Hanne oss til å lage noe av 2,5" brede striper. Jeg meldte meg på, og hadde i utgangspunktet tenkt å benytte meg av Jelly Roll. Men jeg visste ikke helt hva jeg skulle lage, og hadde ikke lyst til å sy noen ny teppetopp.

I en pose hadde jeg fortsatt rester etter dette teppet. Og det meste var ferdig skjært i 2,5" brede striper. I sommer har jeg også laget opp en del små stitchery. Ikke det helt store og utfordrende, men nok til å fylle litt tid uten symaskin.

In June I participated in Hannes strip challange. I have used some levtovers from this quilt, I had already cut it in 2,5" stripes. And i choosed to use from some small stitcheries that I had made in my summer holiday.

Jeg plukket ut et rosebroderi og skar det til 2,5 x 4,5, og fylte på med 2,5"-kvadrater. Av dette jeg en passelig stor sminkepung, størrelse 6 x 7,5". Nedenfor ser du baksiden av vesken. Jeg har kun brukt rester, og fortsatt er det en del igjen. Skulle tro de varte i det uendelige. Jeg har prøvd meg på litt frihåndsquilting, men tror nok at jeg trenger å øve mer på det.

I choosed a small rose-stitchery and cut it to 2,5 x 4,5 inch. Then I have filled up with 2,5"squares. I ended up with a makeup-purse, size 6" x 7,5". You can also see the back of the makeup-purse. I have only used leftovers, and there is still fabric left. Maby it is going to last forever?

Have a nice weekend everyone.