Faner

torsdag 31. januar 2008

4 Wisp til ferdig.

Nå er jeg endelig ferdig med dette settet i retrostil. Settet består av en stor og en liten løper, en brikke og et par grytekluter. Det er AnnAka som har designet dette, og det sto i QM nr. 4/07.

Jeg har ikke brukt de originale stoffene, men derimot stoffer designet av Sandra Banava. Disse har jeg kjøpt fra Desirè's lappeteknikk, med et supplement fra USA da jeg fikk for lite stoff.


Settet ble startet på i høst og tatt fram på nytt denne uka for å gjøre det ferdig. Hadde det ikke vært for utfordringen til May Britt så hadde de kanskje fortsatt vært en UFO/WISP.

Jeg var litt bekymret da jeg tok de fram. Det så ut til å være litt knapt med brun batikk, så jeg var veldig spent da jeg begynte å sy. Jeg fikk rett, det ble ikke nok til lukkekant på den store løperen. Jeg hadde ca. 30 cm igjen etter de andre delene. Desverre hadde jeg ikke lignende stoffer som jeg kunne bruke.

Det nærmeste jeg kom var en bit brun og sortmønsteret stoff. Jeg vet egenlig ikke helt om jeg liker den. Skal la den være på noen dager for å se om jeg klarer å venne meg til den. Hvis ikke, må jeg vel få tak i noe nytt og bytte den ut.