Faner

tirsdag 29. januar 2008

Siste etappe på WISP

I QM nr. 4/07 var det mønster på et kjøkkensett i retrostil, design AnnAka. Settet består av 2 løpere, 1 brikke og 1 par grytekluter. Dette syntes jeg var så flott at jeg bestilte meg en kit fra Desirè's lappeteknikk i brune og turkise farger.

Dette ble liggende litt, og i månedsskiftet oktober/november fikk jeg satt i gang skjæring og søm. Da oppdaget jeg til min fortvilelse at det var for lite stoff som var sendt. Det var mottatt 30 cm av noen av hovedstoffene, men det skulle vært 40 cm. Det var nok stoff til blokkene, men jeg fikk ikke laget 3-kantene som skulle være på endene.

Etter nærmere undersøkelse med Desirè så viste det seg at de var fri for disse stoffene, og det var vanskelig å finne erstatninger.

Hva gjør man da? Da var jeg veldig takknemlig for internett, og satte i gang å søke på designerens navn; Sandra Banava. Jeg fant en butikk i USA som hadde de riktige fargene og fikk bestilt det som var nødvendig. Det ene stoffet hadde de faktisk bare 1 fat quarter igjen av, og det var ikke mulig å få tak i mer.
Stoffene mottok jeg etter ca. 14 dager, men settet var allerede lagt til side, og der lå det godt til i går da jeg startet opp igjen. Jeg har brun batikk som skal benyttes på endene og som lukkekant, får håpe at det holder. Det ser litt knapt ut.
Etter dette har jeg en løper og 3 snippduker etter design av AnnAka, modell med kråker på. Dukene er ferdig quiltet, men alt av applikasjoner mangler. Jeg får se om jeg begynner på disse nå. Jeg er utrolig fristet til å begynne på noe nytt.