Faner

tirsdag 29. januar 2008

Siste etappe på WISP

I QM nr. 4/07 var det mønster på et kjøkkensett i retrostil, design AnnAka. Settet består av 2 løpere, 1 brikke og 1 par grytekluter. Dette syntes jeg var så flott at jeg bestilte meg en kit fra Desirè's lappeteknikk i brune og turkise farger.

Dette ble liggende litt, og i månedsskiftet oktober/november fikk jeg satt i gang skjæring og søm. Da oppdaget jeg til min fortvilelse at det var for lite stoff som var sendt. Det var mottatt 30 cm av noen av hovedstoffene, men det skulle vært 40 cm. Det var nok stoff til blokkene, men jeg fikk ikke laget 3-kantene som skulle være på endene.

Etter nærmere undersøkelse med Desirè så viste det seg at de var fri for disse stoffene, og det var vanskelig å finne erstatninger.

Hva gjør man da? Da var jeg veldig takknemlig for internett, og satte i gang å søke på designerens navn; Sandra Banava. Jeg fant en butikk i USA som hadde de riktige fargene og fikk bestilt det som var nødvendig. Det ene stoffet hadde de faktisk bare 1 fat quarter igjen av, og det var ikke mulig å få tak i mer.
Stoffene mottok jeg etter ca. 14 dager, men settet var allerede lagt til side, og der lå det godt til i går da jeg startet opp igjen. Jeg har brun batikk som skal benyttes på endene og som lukkekant, får håpe at det holder. Det ser litt knapt ut.
Etter dette har jeg en løper og 3 snippduker etter design av AnnAka, modell med kråker på. Dukene er ferdig quiltet, men alt av applikasjoner mangler. Jeg får se om jeg begynner på disse nå. Jeg er utrolig fristet til å begynne på noe nytt.

5 kommentarer :

 1. Brunt og turkis er nydelig sammen! Gleder meg til å se dette ferdig! Ergelig når en oppdager at en mangler stoff ja. Håper det ordner seg!

  SvarSlett
 2. Det er vel det som skjer noen ganger. At mens man holder på så går man tom for stoff, og da er det så irriterende at man bare lar prosjektet ligge. Det er nydelige stoffer i denne løperen.

  SvarSlett
 3. Flot sæt, brun og tyrkis er fine farver sat sammen, det var kedeligt med stoffet, men godt at det lykkedes dig at få mere,har også tænkt på at sy noget med mønstret, holder QM der er meget fint i det blad.

  SvarSlett
 4. Kjenner meg godt igjen i dette innlegget. Har mange ganger blitt hjulpet via internett. Flotte farger du har valgt.Lykke til med fullførelsen.

  SvarSlett
 5. Likte godt dette settet ditt,flotte farger. Det var fint du fikk tak i mere da.
  Bildet mitt er en ide jeg fikk når jeg tittet i et blad på narvesen en gang.Men ellers er det fri fantasi med restestoffer fra kurven min:-)
  Takk for koslig kommentar i bloggen.

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)