Faner

lørdag 4. januar 2014

Årets første


2013 var et år med lite blogging.  Jeg satser nå på at 2014 skal bli bedre i så måte.  Her er ialle fall årets første ferdige prosjekt.  En løper jeg starta på i 2013, men ikke fikk ferdig til jul.  Mønsteret sto i Quiltemagasinet som deler gjennom hele 2012.  Broderiene ble laget, men ferdigstillelsen ble det så som så med.  Men nå er den klar til neste jul.
IMG_4334
Ellers så ble det noe gavesying før jul.  Stjernebrikker etter mønster av AnnAka, og lyslykter etter mønster av Bente Malm.  Begge er storprodusenter av mønster, og lager veldig mye flott.  Fargene er beige og gråbrun med innslag gull.
juletrematte
Min bror hadde gebursdag i høst.  I hele vår og sommer har jeg arbeidet med gaven hans som er en juletrematte.  De har i alle år hatt en billig striematte som de ikke har funnet noe erstatning for.  Denne ble veldig godt mottatt, og første kommentar var at de nå endelig kunne kaste den matta de hadde. 
twister
Litt utprøving av den lille twisterlinjalen ble det også tid til.  En løper og 2 brikker som falt i smak hos mottaker.
mappermedmotiv
Sydde noen mapper med motivstoff.  Har brukt lin og blondeglidelås sammen med motivene, og resultatet blir som oftest ok.  Disse var med meg på messe, sammen med en del annet.  Hadde ikke planer om noe messedeltakelse, men så dukker det alltid opp noe i siste liten. Smilefjes