Faner

søndag 3. november 2013

Det har blitt noe søm siden sist


Det er snart et halvt år siden  forrige innlegg.  Det har blitt litt søm i det siste.  Noen små sminkepunger etter Anna's sminkepung av AnnAka.

Etter en samsøm på Quiltesiden på Facebook, så ble det en liten pung med 3 glidelås/lommer i.  Litt i minste laget, så jeg tror jeg på prøve meg på en litt større etter hvert.

I september var vi på tur med quiltelaget til Stoff og Ide på Storsteinnes.  Der kjøpte jeg bl.a. en kit til spisebrikker og mug rugs.  Det var mønsteret "Epleslang" fra AnnAka som var utgangspunktet.  Veldig enkle og morsomme å sy.


I september hadde vi en annen samsøm på Quiltesiden på Facebook.  Det var toalettmappen Susie fra Pattydoo, du finner mønsteret her hvis du er interessert. 

Hun har flotte videoklipp som viser hvordan hun syr.  Mappen ble det passelig størrelse på også.
 
Jeg hadde en serie stoffer i forskjellige farger, fatquarters, som passa bra til dette prosjektet.  Har noen rester igjen, får se om jeg får brukt opp disse til andre sminkepunger.


I september var vi i konfirmasjon i Asker.  Dette var en del av konfirmasjonsgaven.  Det har etter hvert blitt en tradisjon at de som konfirmeres får et teppe.  Så nå må jeg henge i, det er konfirmanter hvert år i noen år framover.

Jeg har strikka en del også.  Men jeg får kanskje lage et eget innlegg om det senere.  Ha en riktig fin november.  Det er snart advent, så noe må vel forberedes til det også.

5 kommentarer :

 1. Så mye fint du har sydd. Fin tradisjon att alle konfirmanter får teppe, jeg gjør det samme til barnedåper :-)Nydelige farger på toalettveskene. Ha en fortsatt fin helg:-)

  SvarSlett
 2. Jammen har du sydd mye flott, både sminkepunger, mapper og teppe! Flotte Mariusgensere, vester osv. nedenfor også?

  SvarSlett
 3. Oi, her var det jammen mye fint! Så flott å gi tepper i konfirmasjongave :)

  SvarSlett
 4. Så mye flott du hadde samla :-)
  Flinke Inger!!

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)