Faner

søndag 2. mars 2014

Nytt kjøkkensett i retrostil


Da er settet til kjøkkenet ferdig.  Denne løperen er sydd en ruterekke ekstra enn det mønsteret tilsa.  Jeg har prøvd å bruke opp så mye som mulig av stoffene for å unngå så mye rester.  Det ble denne løperen til spisebordet og 2 løpere og en brikke til kjøkkenbenkene.


Mønsteret sto i Quiltemagasinet nr. 04/07 og designet er AnnAka.  Stoffene er fra en kit som er like gammel, dvs. de samme stoffene som ble brukt i originalmønsteret.  På tide å få brukt opp en del av det som ligger på lager. :-)

Her starter vinterferien i morgen.  Det blir nok noen rolige dager med datter på tur og mann som har fri.  En fin begynnelse på mars.

10 kommentarer :

 1. Fin løper og brikker! Likte fargene og den litt røffere stilen.

  Veldig kjekt å få brukt opp alt, selv om rester også er gøy. :)

  SvarSlett
 2. Så røft og flott kjøkkensett! Både mønster og stoffer er like aktuelle, veldig fint alt sammen!

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert!! Gratulerer med ferdig produkter :-)

  SvarSlett
 4. Utrolig flott sett i flotte stoffer. De himmelblå feltene satte prikken over i'en. Jeg elsker rester, så bruker aldri opp alt stoffett.

  SvarSlett
 5. Så flott sett du har sydd! Noen rester er det greit å få brukt opp, spesielt om det er en stoff som hører til i en serie som er lite brukbar sammen med det øvrige i stoffhyllene.

  SvarSlett
 6. Kjempefint sett! Likte veldig godt fargene dine;) Det gjør ingen ting om mønster og stoff er noen år, bare det er fint;)

  SvarSlett
 7. Kjempefine - og så gøy å få ferdig ting som har blitt liggende :)

  SvarSlett
 8. Så fine! Fikk lyst å sy ny duk, takk for inspirasjon ;o)

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)