Faner

onsdag 3. juni 2009

Nye vesker / New bags

Atter en gang har jeg sydd nye vesker. Disse er sydd av en stoffpakke jeg kjøpte for et par år siden. Syntes stoffene var riktig så fine, men i grunnen vanskelig å sy noe bestemt av. Derfor ble disse til to handlevesker. Størrelsen er ca. 18,5 x 18,5 inch.

Slik ser de ut inni.

P6020029 P6020030

Once again I have made new bags. These are for shopping and are made from som fabric I bought 2 years ago. The size is about 18,5 x 18,5 inch.

This is how they look inside.

Og så har jeg vært heldig. MaritaBK hadde en giveaway på sin blogg i forrige uke. Jeg var en av 3 heldige vinnere og fikk noen rosa stoff. Vanligvis vinner jeg ikke, så dette må være min lykkedag. :-) Tusen takk Marita.

P6020033

And I have also been lucky. I won a giveaway froom MaritaBK. I was one of three lucky girls and got some pink fabric. Usually I never win lotteries, so this has to be my lucky day. :-) Thank you very much Marita.

Have a nice day ~Inger

5 kommentarer :

 1. Hei Inger!Du er produktiv på veskefronten.Så masse flott du syr.
  Jeg tror jeg trenger to tre spark bak for å komme i gang.Fikk flotte stoffer i gave i dag.Ha en fin kveld!Linda :))

  SvarSlett
 2. Det var lurt. Jeg har også et slikt stoff liggende, men i lilla. Og jeg har heller ikke funnet noe som dette stoffet passer til, men nå fikk jeg ihvertfall en idè. Veskene ble riktig fine de.

  SvarSlett
 3. Så flott at de var kommet greit fram til deg! og at du ble fornøyd. takk igjen selv.

  SvarSlett
 4. Dette var ein fin måte å bruke stoffa på. Flotte handlenett!

  SvarSlett
 5. Så flotte hendlenett. Likte måten å bruke disse stoffene på. Har selv liggende et eller to slike stoffer, så jeg tillot meg å laste ned bildet ditt til PC-en min som inspirasjon. Håper det er greit, hvis er det bare å gi beskjed så skal jeg slette det.
  God helg!

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)