Faner

torsdag 5. juni 2008

Mysteriet

I går kom del 6 og løsningen på mysteriet.

I del 5 skulle vi lage nye blokker, som tydligevis skulle passe sammen med det vi har gjort tidligere. Dette var jeg ferdig med for et par uker siden. Her ser du bilde av kun del 5 - albumblokker og halve albumblokker. Ikke så verst når du ser det slik.

Men så skal jo dette settes sammen med det som var del 4, og da var jeg ikke like fornøyd lenger. Men det jeg oppdaget, var at etterhvert som jeg så på dette så ble det litt bedre for hver gang. Oppgaven i del 6 består i å sy en bord rundt hele teppet, men jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre. Det som er sikkert, er at dette blir mer enn ett teppe. Det er nokså stort, og kan bli 2 tepper med noen ekstra blokker. Det blir nok liggende over sommeren før jeg avslutter dette helt. Hvis været tillater det, kan det nok syes ferdig tidligere. Men det håper jeg da ikke.

2 kommentarer :

  1. Jeg liker teppet ditt :-)

    Jeg føler også at min løsning har blitt bedre og bedre for hver gangjeg ser den, - kanskje jeg får tatt i et tak og sydd flere blokker sammen? Nå som løsninen er der, serjeg at borden er heller ikke noe for meg... Håper det blir stort nok til at jeg kan ha det på den sengen jeg ser for meg!

    SvarSlett
  2. Heia, så flott teppe.. Spennede med mistery quilt!
    Jeg synes teppe ble flott og fargerikt, men ser også at du kan lage to forskjellige tepper av dette. Hva bestemmer du deg for tro?

    SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)