Faner

lørdag 31. mai 2008

Nytt slumreteppe

Dette slumreteppet har jeg gjort ferdig idag. Har sittet ute på balkongen og sydd på lukkekanten. Et fantastisk vær, ca. 20 grader, vindstille og skyfritt. Idag er det sommer.

Teppet er sydd av en charmpack og noen hele stoffer i serien Daydream fra Moda. Flotte farger og flotte stoffer. Veldig enkelt å sy.Teppet måler ca. 110 x 155 cm, og er sydd av 5" kvadrater. Kanten rundt er også 5", og det er quiltet diagonalt i alle rutene, og med buede sømmer på borden. Størrelsen er passelig for å benytte ute på kveldstid. På baksiden har jeg benyttet fleece. Ser at jeg burde ha strøket det før jeg tok bilde, men...

Ha ei riktig fin helg alle sammen.

6 kommentarer :

 1. Koselig teppe du har laget...stryking... næsj ingen som ser det...hihi. Jeg pleier også å ha det så travelt med å legge ut ting at jeg ikke får strøket det.

  SvarSlett
 2. Great quilt...and the quilting on your border looks terrific...

  SvarSlett
 3. Heia så nyderlig det ble....
  Får ikke sydd noe i dette fine været og har heller ikke fått vært rundt å blogget noe særlig heller . PC min måtte på rep igjen dessverre, nå tyvlåner jeg min manns!!
  Jeg har også kjøpt 2 Charmpaks, kan du fortelle meg hvor stor en pakke blir når du syr det sammen. min pakke inneholder 50stk 5". Har tenkt å sy et dobbelt sengeteppe til en venninne av meg, så da fant jeg ut at dette kunne bli litt fint..

  SvarSlett
 4. Sommerlig og flott slumreteppe, perfekt til sene sommerkvelder på verandaen. Igår var en nydelig dag, jeg satt også ute og sydde lukkekant. Idag blir det syrommet igjen...Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Hei kjempe flott teppe:-) Tror det er samme tøyene som jeg har sydd i. Hærlige sommer tøy.
  Ha en kreativ uke:-))

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)