Faner

søndag 25. mai 2008

Dear Baby Jane

Jeg har lenge planlagt at jeg skulle starte på disse blokkene i denne quilten. Det er en fin måte å lære seg å sy gamle blokker på, og for å lære litt om det grunnleggende i lappeteknikk. I løpet av våren har jeg ofte vært innom bloggene til Lappetausa og Quiltoholiker for å beundre det arbeidet de gjør med sine blokker.


Jeg så at Haldis hadde startet opp, og at hun følger progresjonen til bloggen
Dear Baby Jane. Hun er nå blitt ajour med de blokkene som er presentert i bloggen for Dear Baby Jane,ja jeg må følge med her også ...

Jeg har skrevet ut fremgangsmåten for alle blokkene fra bloggen. Boka kjøpte jeg i høst, så nå er jeg klar til å starte.

Her er mine første 5 blokker som jeg sydde nå i ettermiddag. Disse er nok de enkleste så langt, hvor jeg også kunne bruke symaskinen. De neste blokkene blir håndsøm ved bruk av frysepapir.

På bloggen Dear Baby Jane kommer det 2 nye blokker hver uke. Det er totalt presentert fremgangsmåte for 24 blokker. Dvs. at de andre har holdt på i 12 uker. Jeg har som mål å bli ajour med progresjonen i bloggen, og da må jeg lage mer enn 2 blokker hver uke. Dette kommer til å gå litt i rykk og napp, og jeg tror nok at en del av disse blir arbeid ute på terassen i godværet.

Hvis jeg har talt riktig, skal det totalt lages 225 blokker inkl. bord-blokkene. Det betyr at dette prosjektet strekker seg over mer enn 2 år. Hm, mon tro hvordan det går, jeg som er så utålmodig.