Faner

mandag 21. april 2008

La Rose

I QM nr. 2/08 som kom like før helgen var det mønster på en flott løper designet AnnAka. Det var brukt ulike typer rosestoffer og paintstick. Jeg har sydd 2 løpere nå i helga, men har valgt å applikere teksten istedet for å bruke paintstick.

Arbeidet som gjenstår er å sy til lukkekanten og å feste hjertene til løperen. Dette arbeidet skal jeg ha med meg når jeg nå drar sørover. Alle stoffene er fra eget lager, så derfor blir den ikke helt lik mønsteret, men jeg er fornøyd allikevel. Jeg visste ikke at jeg hadde så mange rosestoffer på lager. :-)

Forrige helg var jeg på kurs med Bente Tufte, og sydde meg en vårlig duk. Toppen er nå klar til å bli applikert for hånd, og dette skal jeg også ha med i kofferten.
*
Turen går til Oslo i morgen, og videre til Lillesand på torsdag hvor jeg skal besøke min søster. Det er 2 år siden sist jeg var der, så dette ser jeg fram til. Men jeg kan jo ikke være arbeidsledig selv om jeg drar på tur, så kofferten inneholder litt av hvert av håndarbeid. Ha ei fin uke alle sammen.