mandag 7. januar 2008

Flere Wisp

Jeg har sett litt på arbeidene som lå i kurven, og har blitt enig med meg selv om å prioritere disse prosjektene først. Først er det Høytidsengler designet av AnnAka. Denne er påbegynt i høst, men det stoppet litt opp da jeg ikke var helt fornøyd.

Men nå har jeg bestemt meg for å gjøre den helt ferdig. Stoffene ble kjøpt som en kit fra Desirèe høsten 2006. Så er det dette stitcheryet fra i sommer. Dette skal bli en pute, og stoffene som skal brukes ble kjøpt inn når jeg var en tur på Jordbærstedet i august. Men så....



Disse gryteklutene er etter mønster av Vera Fjellås. Grytklutene ble klargjort, men så stoppet det litt der. Jeg liker egentlig ikke å sy grytekluter, og hvorfor vet jeg i grunnen ikke.



I høst meldte jeg meg inn i stitchingklubben ved Jordbærstedet. Den andre forsendelsen var dette, og jeg gikk ivrig igang. Men så ble det liggende fordi jeg skulle prioritere julegaver osv. Dette skal nå sys ferdig, og jeg har planer om å lage meg en pose for strikkinga mi av dette. Får se hva jeg får til.

1 kommentar:

  1. Flott engleløper, der har masse aplikasjon søm foran deg, puh...

    SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)