Faner

fredag 4. januar 2008

To nye prosjekt ferdig

To nye prosjekt er ferdig. Det er fortsatt mønsteret av AnnAka fra QM nr. 5/07. Denne løperen er noe kortere enn mønsteret, hele 3 striper. Det var det som var igjen av stripesettet når jeg hadde skjært ferdig alt. En litt annerledes ramme rundt enn på den forrige.

Så var det å ta et nytt dypdykk i kurven. Disse to brikkene er sydd etter mønster fra Northern Quilt. Det var et gratismønster som kom før jul i 2006. Jeg skulle lage 4 stk før jul, men kun 2 ble ferdig. Disse skal jeg avslutte nå, og da vil 2 julegaver eller bursdagsgaver være i boks.

Det blir litt julebrikker/-duker som er mine UFO. Men like greit å gjøre det ferdig nå mens jeg fortsatt er i litt julemodus. Til høsten ville det ha vært enda vanskeligere å få det ferdig, fordi det helt sikkert vil være en del nye mønster som kommer til å friste.


5 kommentarer :

 1. Kjempeflott. Jeg linker dette på bloggen min.

  SvarSlett
 2. Hei flotte løpere...
  Ja enig med deg om at det kan være greit å gjøre seg ferdig med julen nå. Har vist også en løper jeg burde ha gjordt ferdig, hmm .
  Takk for tipset med teppe, skal tenke på det. Holder på med 2 sengetepper, så jeg må kansje bli litt ferdig med de før jeg begynner. Det ene er snart ferdig til sendes av gårde til quilting.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Så flink du er,
  løperene dine ble virkelig fine!
  Holder foreløpig på med ett teppe ;-D
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 4. Flotte løpere! Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 5. Lovely your tablerunner! Very beautiful colors.Have a great time for 2008! Hugs

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)