Faner

onsdag 14. november 2007

Aboriginerveske, design AnnAka

Flere onsdager på rad har vi kjørt fra Tromsø til Storsteinnes for å delta på kurs med AnnAka. Det har vært kurs i sying av aboriginerveske. Dette er et nytt veskedesign fra denne kreative dama. Kurslokalet har vært hos Unni på Stoff og Ide på Storsteinnes.

Veska har en super løsning hvor toppen sys ferdig før selve veskeposen syes. Inni er det en glidelåslomme, som også danner en skillevegg, som er sydd fast samtidig som foret syes. Det er lommer på hver side av denne skilleveggen. Pyntet den har vi også gjort. Stoffet som er brukt i veska er australsk, og er designet med bakgrunn i aboriginernes tegnspråk.

Det har vært trivelige kurskvelder hvor 13 damer har vært samlet. Dette er mitt første kurs med AnnAka, og dette frister absolutt til gjentagelse. Har du mulighet til å dra på kurs med henne, så gjør det. Det er utrolig lærerikt.
5 kommentarer :

 1. Kjempefin veske. Likte den så godt fordi det er glidelås i den. Men jeg antar at det bare er et kursmønster foreløpig eller er det til salgs nå?

  SvarSlett
 2. Flott veske du har sydd! Også mye annet flott i bloggen din!

  SvarSlett
 3. Kjempelekker veske! Håper det kommer et kurs i denne vesken i nærheten av meg. Masse flott du har laget ellers.

  SvarSlett
 4. Fin veske. Sikkert et veldig bra kurs.

  SvarSlett
 5. Kjempe fin veske du har laga, min første visitt hos deg. Likte godt det med pepperkakefigurer, skal ta meg ein tur lenger inn i bloggen din.

  Helsing
  fargerike.blogspot.com/

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)