Faner

onsdag 19. september 2007

Mitt nye syrom

Endelig er alle detaljer på plass. Det har tatt litt lengre tid en først antatt, men da har jeg også fått ryddet og gått igjennom alt.Noen prosjekter har høy prioritet. Det er det jeg holder på med, og det jeg planlegger å starte opp med det første. Da er det greit å kunne ha det lett tilgjengelig slik at det ikke blir UFO av dette.

For at det skal være koselig å sy, er det viktig å ha orden i sakene. Det fungerer dårlig å måtte lete hver gang en skal ha tak i noe.Slik er hele rommet blitt. Det er ikke så stort, men det er utrolig hva en klarer å komprimere det til hvis en tar seg litt god tid i planleggingen.

Jeg har fått en lang benk, ca. 2,5 m lang med nok at plass når jeg syr. Ved siden av benken har jeg et skap med forheng, hvor jeg har et stort kurvstativ med stoff og garn. Da unngår en at det blir så mye støv på det, samtidig som det er lett tilgjengelig. Det er så flott å bare kunne gå inn på rommet og sy en søm eller flere, og så gå ut og gjøre noe annet uten at mine sysler blir i veien for andre gjøremål.

Jeg har fått veldig god hjelp av min mann til dette, og det er jeg veldig glad for. Han er så snill, så tusen takk til deg kjære venn.