Faner

onsdag 19. september 2007

Mitt nye syrom

Endelig er alle detaljer på plass. Det har tatt litt lengre tid en først antatt, men da har jeg også fått ryddet og gått igjennom alt.Noen prosjekter har høy prioritet. Det er det jeg holder på med, og det jeg planlegger å starte opp med det første. Da er det greit å kunne ha det lett tilgjengelig slik at det ikke blir UFO av dette.

For at det skal være koselig å sy, er det viktig å ha orden i sakene. Det fungerer dårlig å måtte lete hver gang en skal ha tak i noe.Slik er hele rommet blitt. Det er ikke så stort, men det er utrolig hva en klarer å komprimere det til hvis en tar seg litt god tid i planleggingen.

Jeg har fått en lang benk, ca. 2,5 m lang med nok at plass når jeg syr. Ved siden av benken har jeg et skap med forheng, hvor jeg har et stort kurvstativ med stoff og garn. Da unngår en at det blir så mye støv på det, samtidig som det er lett tilgjengelig. Det er så flott å bare kunne gå inn på rommet og sy en søm eller flere, og så gå ut og gjøre noe annet uten at mine sysler blir i veien for andre gjøremål.

Jeg har fått veldig god hjelp av min mann til dette, og det er jeg veldig glad for. Han er så snill, så tusen takk til deg kjære venn.

10 kommentarer :

 1. Så flott syrom du har fått ! Og for et system... Gratulerer ! :)

  SvarSlett
 2. Å, så flott . Vi er vel heldige som har så gode "manner" som vil at vi har det trivelig når vi pusler med våre ting. Jeg er og heldig med min "snekker".

  SvarSlett
 3. Jammen har du fått flott orden i sysakene. Gratulerer med syrom!

  SvarSlett
 4. Å, dette var imponerende! Nå har jeg sittet her og kost meg og latt meg inspirere. Har trykket på alle bildene etter tur for å få dem større og virkelig studert hvordan du har organisert alt sammen. Så gjennomtenkt og praktisk alt sammen! Du må hilse mannen din og si at han har gjort en utmerket jobb!

  SvarSlett
 5. Jammen har du fått deg et utrolig flott syrom , så mange gode ideer og løsninger.

  SvarSlett
 6. Dette ser jo veldig lovende ut,er du alltid så ryddig av deg?Alt ser veldig gjennomtenkt og praktisk ut.

  SvarSlett
 7. Skikkelig fint, nytt syrom du har ordnet deg. Regner med å se masse fint derifra utover høsten og vinteren. Smart med gardinstang - tror jeg må tyvlåne den ideen :-0

  http://mikkje.sprayblogg.no/

  SvarSlett
 8. Hei igjen!
  Jeg har tagget deg. Du kan ta utfordringen om du vil, men ikke føl det som noe press...

  SvarSlett
 9. Wow. Skal si du har orden i sysakene!

  SvarSlett
 10. Du verden for et flott syrom! Får nesten tilbakefall, har drevet litt med lapper. Her i huset prøver vi å få til i allefall et bord hvor symaskinen kan stå permanent. Har jo skjønt at du har en nevenyttig kar. Eg prøve og å få litt nytte av han, men det er vel andre kvaliteter som må til for å "snekre" gode matteoppgaver.:)

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)