Faner

lørdag 25. august 2007

Som dagene går

Sommeren i år har vært riktig lang. Varme fine dager har vi hatt, og vi har vært mye på tur både i inn- og utland. Det har ikke blitt gjort så mye håndarbeid, og jeg er på en måte kommet i modus med å ikke gjøre så mye. Har startet opp med noen prosjekter, men mangler liksom energi til å få de ferdig.Har nå begynt arbeidet med å få laget meg et eget syrom. Pr idag har jeg noen kurver i en hylle på kjøkkenet, et kurvstativ på garderoberommet og bord, symaskin og en del utstyr på min sønns soverom (han er kun hjemme i ferier). Har idag vært å bestilt skyvedørsgarderobe til min datters og vårt soverom. Nå skal garderoberommet tømmes, og jeg skal ha dette som syrom. Håpet er da at jeg skal få samlet alt, og kunne få det mer "ryddig" i hele huset. Det er til stor ergrelse for både meg og de andre familiemedlemmene at jeg har hobbyen min over alt. Så i løpet av neste helg håper jeg at det meste skal være i orden. Kanskje jeg får opp litt produksjon slik at jeg kommer i mål med julegaver og alonger? Ei riktig god helg til alle som er innom bloggen min.
SmileyCentral.com

7 kommentarer :

 1. Høres spennende ut med eget syrom! Veldig praktisk og greit å ha alt samlet på en plass. Og når en holder på med håndarbeid må en faktisk ha litt plass. Utrolig så mye utstyr og garn og stoffer det blir etterhvert...

  SvarSlett
 2. Å det hørtes deilig ut. Alt samlet på et sted. Du kommer nok til å storkose deg på syrommet. :o)

  SvarSlett
 3. Det er så deilig å ha et eget rom til hobbyen(e) sine, stort eller lite, det betyr ingenting bare man kan ha alt på en plass, og slipper å pakke opp og ned... Lykke til med syrommet og ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Vi venter på bilder av ditt nye syrom!

  SvarSlett
 5. Hei storesøstra til Kjerstin!
  Fin blogg du har. Har vært innom mange ganger uten å legge igjen kommentar. Gleder meg til å se ditt nye syrom :-)

  SvarSlett
 6. Kan tenke meg at det blir herlig å få eget hobbyrom. Jeg har også ting rundt omkring, og symaskina på kjøkkenbordet..... Ønsker meg syrom/hobbyrom.
  Ha ei flotters helg til deg.

  SvarSlett
 7. Å så heldig du er. Selv sitter eg å syr på kjøkkenet, har stofene i boden. Men mitt mål er vel et syrom. Hører de andre familiemedlemmene klager over "litt" rot. Så nå ønsker eg deg lykke til med syrommet og du får kose deg masse det!
  Ha en flott uke

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)