Faner

tirsdag 28. januar 2014

Til sydamen

 
Da har også jeg fått sydd meg en håndarbeidsveske.  Den er ganske romslig og er avstivet i bunnen. 

Jeg er så heldig at jeg har en skjærematte fra Sue Daley og den får akkurat plass liggende på bunnen.  Utvendige lommer for småtteri, og bånd med kroker og klips inni veska, samt romslige lommer på alle sidene.

IMG_4411
I tillegg til denne veska er det også 2 små poser. 
Den minste som du kan ha nålebrett og saks i, eller hvis du er på reisefot så kan det legges avklipp nedi posen.  Den mellomste er beregnet at en kan ha en kopp oppi, men idag frakter en vel ikke kopper med seg på denne måten, men den er allikvel kjekk til å ha andre ting i.  Innvendige lommer i den mellomste som er laget på samme måte som lommene på de andre to.
IMG_4409

Alle veskene har fått broderier på fronten.  Den store og den lille har fått en I for navnet mitt, og den mellomste har fått en kaffekopp.
Mønsteret er AnnAka, og stoffene jeg har brukt er en pakke jeg kjøpte fra Lappedilla i Bodø.  Syns de var så flotte.

7 kommentarer :

 1. Det var en lekker variant av veska! Likte også stoffene du har valgt! Koppeposen er i bruk hos meg, der ligger alltid kruset jeg har med på møter og kurs! Nå kan du være stolt over det flotte settet du har sydd!!

  SvarSlett
 2. Nydelig veske og poser. Så flott å kunne ha disse når man skal ut.

  SvarSlett
 3. Kjempefin veske og poser du har sydd.

  SvarSlett
 4. Hei.så flott veske du har syd.Veldigt fine stoffer sammen.så fin efekt med den mørke kanten ,som ble oppe.Gøyal veske og sy.Fin dag til deg:)))

  SvarSlett
 5. Sikke lækre og fine poser og veske. Det mønster må jeg kikke efter.

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)