Faner

torsdag 23. januar 2014

The Celtic Solstice Mysterie


Bonnie Hunter, med bloggen Quiltville har siden 29. November gitt oss et symysterie.  Ukentlige oppgaver t.o.m. 1. januar 2014.  Mønsteret kom til etter hennes ferie i Irland i sommer, og det har vært veldig kjekt å sy.  Bildet over viser det ferdige resultatet, som passet perfekt til sengen på det utflytta gutterommet. :-)

irsk
Fargene var litt uvant å sy med, ikke ofte jeg bruker slike sterke farger i store mengder.  Men ble faktisk i godt humør av å sy på dette. 
IMG_4361Teppet er satt sammen av mange små blokker til en litt større.  Av de litt større var det 2 varianter som er satt sammen annenhver for å danne mønster.
IMG_4392
Her har jeg prøvd meg på utefotograferig før lukkekanten kom på.  Dette er på selve soldagen, når sola er tilbake i Tromsø etter 2 måneders fravær.  Men det ble litt sent, og sola var på hell.
IMG_4394
Teppet har en litt annen størrelse enn mønsteret.  Hos meg er det beregnet til en enkeltseng i str. 90x200 cm. 

15 kommentarer :

 1. Teppet er SÅ nydelig! Nå skal jeg laste ned mønsteret, dette teppe må jeg sy! Jeg blir i godt humør av å se de nydelige fargene, så skjønner godt at du ble i godt humør av å sy det!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med det flotte teppet! Du kan være stolt av deg selv, det ligger mye arbeid bak dette. Gleder meg til å komme så langt som deg :) Men koser meg med prosessen og de glade fargene, så får det bli ferdig når det blir ferdig :)

  SvarSlett
 3. For et flott teppe. Dette har det nok vært mye jobb med.

  SvarSlett
 4. Flott håndverk som skaper trivsel i hjemmet.

  SvarSlett
 5. You just have to love Celtic Solstice in the snow! Great job!

  SvarSlett
 6. Your Celtic Solstice looks elegant on the snow. I am sure this was a fun quilt to work on during your dark hours of winter.

  SvarSlett
 7. Du har laget en kjempefin Celtic Solstice!

  SvarSlett
 8. It looks great, and so does your winter landscape.

  SvarSlett
 9. I can't imagine what it is like to have no sun for 2 months.

  Your quilt is beautiful and looks amazing in the snow, and also on the bed!

  SvarSlett
 10. Beautiful quilt! I made mine the large size and just love it. As an American of Norwegian descent I'm so glad to see a Norwegian quilter blogging and making the same quilt as I!

  SvarSlett
 11. Yes this quilt is a monster, lol looks great! Wish I knew more than a dozen words in Norweigian. Have been to your beautiful country and have met family there...my great grandfather grew up in Solvorn. I hope to visit again one day!

  SvarSlett
 12. Beautiful quilt! It looks so happy & bright on the bed.

  SvarSlett
 13. må bare få kommentere dette - for et flott teppe - og for en jobb! Imponerende!

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)