Faner

torsdag 4. oktober 2012

Litt ufo-søm

Hjelp, jeg har meldt meg på julemesse.  Jeg har ikke vært så produktiv dette året, så derfor har jeg litt lite utvalg for å stille på messer. 
pinupmapper
I min jakt på stoffer for å sy noe av, kom jeg over noen fronter til sminkepunger.  Disse startet jeg på i fjor høst, og fikk sydd fast motivet på fronten før de ble lagt til side.  Motivet er pin-up jenter, og bildene har jeg hentet fra nett.
IMG_3756
Jeg skriver bildene ut på stoff, behandler dette etter beskrivelsen som følger med stoffarkene.  Stryker deretter visoflix på baksiden slik at det kan strykes fast til mappa før jeg syr det fast med knapphullsting.
Inni mappene har jeg foret med stoff lik det som er på lukkekanten. 
IMG_3750IMG_3755
Mappene er sydd etter innfallsmetoden, dvs. at jeg ikke har brukt noe mønster.  Men målene har jeg brukt på mapper tidligere, og jeg syns det er en veldig grei størrelse.  De måler ca 17 x 15 cm. Det ble 3 mapper i denne omgang, men nå må jeg planlegge litt mer søm slik at jeg kan ha et lite utvalg til messene.
Tror oktober kommer til å bli en stor “gjøre ferdig” måned.  Har utrolig mye som er påbegynt, både av søm og strikking, så plutselig så ser det ut som om jeg har vært utrolig effektiv. Smilefjes

2 kommentarer :

  1. Godt med alt som blir gjort ferdig. Flotte mapper med artige motiv.

    SvarSlett
  2. cosmetics bags are awesome! I like this city pattern:D.

    SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)