Faner

tirsdag 27. oktober 2015

Oktober

 
 Jeg måtte bare ut i morges for å få tatt bilde av den påbegynte votten.  Det har snødd i natt, og det ble betydelig lysere ute.  Fargene kom så godt fram.  Dette er en vott fra boka til Vottelauget, mønsteret heter Eventyrlauv.

Denne måneden har virkelig rast avgårde.  Det er ikke mye håndarbeid som det har blitt tid til, men litt småstrikk har det jo blitt.

Jeg blitt litt bitt av vottebasillen.  Har kjøpt meg 2 bøker med vottemønster i løpet av kort tid.  Og jeg som ikke har strikka noe særlig med votter.  Den tommelen har virkelig vært en utfordring.

Disse vottene er ferdige.  De over er 2 par barnevotter i mønsteret Nøkken.  Nøkken er jo litt skummel, men disse er litt mer vennligsinnede siden de har fått litt frisk farge i kinnene. :-)

Vottene nedenfor er designet av @Lillcat design.  De er i forbindelse med innsamlingsaksjonen til Rosa Sløyfe.  Jeg må nok ta de en runde til i vaskemaskinen.  De er fortsatt litt store på hånda.


Sokker til min mann har det også blitt.  Dette er et garn som har lange fargeskift og danner flotte striper.  Kjekt å slippe trådfest og allikvel ha mange farger.  DH ble veldig fornøyd.  De er tynne å fine.  Strikket på pinne 2,25.

 
 
Skal få montert noe mer, kanskje blir det et innlegg til før måneden er over.

4 kommentarer :

 1. Så mye fint du har strikket.

  SvarSlett
 2. Flotte votter, og fargerike sokker.

  Men SNØ alt, det var tidlig! Super bakgrunn når man tar bilder, men likevel. Brrrr!

  SvarSlett
 3. Mye fint du har hatt på pinnene. Snøen var fin bakgrunn, men får håpe den ikke er kommet for å bli. Litt tidlig.

  SvarSlett
 4. Disse vottene var lekre. Du strikker mye fint.

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)