Faner

lørdag 4. januar 2014

Årets første


2013 var et år med lite blogging.  Jeg satser nå på at 2014 skal bli bedre i så måte.  Her er ialle fall årets første ferdige prosjekt.  En løper jeg starta på i 2013, men ikke fikk ferdig til jul.  Mønsteret sto i Quiltemagasinet som deler gjennom hele 2012.  Broderiene ble laget, men ferdigstillelsen ble det så som så med.  Men nå er den klar til neste jul.
IMG_4334
Ellers så ble det noe gavesying før jul.  Stjernebrikker etter mønster av AnnAka, og lyslykter etter mønster av Bente Malm.  Begge er storprodusenter av mønster, og lager veldig mye flott.  Fargene er beige og gråbrun med innslag gull.
juletrematte
Min bror hadde gebursdag i høst.  I hele vår og sommer har jeg arbeidet med gaven hans som er en juletrematte.  De har i alle år hatt en billig striematte som de ikke har funnet noe erstatning for.  Denne ble veldig godt mottatt, og første kommentar var at de nå endelig kunne kaste den matta de hadde. 
twister
Litt utprøving av den lille twisterlinjalen ble det også tid til.  En løper og 2 brikker som falt i smak hos mottaker.
mappermedmotiv
Sydde noen mapper med motivstoff.  Har brukt lin og blondeglidelås sammen med motivene, og resultatet blir som oftest ok.  Disse var med meg på messe, sammen med en del annet.  Hadde ikke planer om noe messedeltakelse, men så dukker det alltid opp noe i siste liten. Smilefjes

8 kommentarer :

 1. Så mye fint, koselige ting å gi bort og fint at gavene blir godt mottatt!

  SvarSlett
 2. Dette er virkelig flotte gaver, som det ligger mye innsats bak. Nydelige farger!
  God helg :-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Den juleduken er fin. Tenk så kjekt det blir å kunne bruke den i år da;) Og jammen har du sydd mange fine gaver også! Tenk så mye omtanke og arbeidstimer som ligger bak slike gaver! Håper de som får er klar over det.

  SvarSlett
 4. Så mye fint du lager!! Fikk veldig lyst å lære meg å quilte!

  SvarSlett
 5. Så mye flott du har laget.God helg

  SvarSlett
 6. Hei Godt Nyttår til deg.Så mye fint og praktiskt du har laget.
  Eg prøver også og lage gavene til min familie og venner det er så kjekt.Bloggen din er til stor innspirasjon for meg.Gleder meg til og føllr deg i 2014:))))Kjærsti.

  SvarSlett
 7. Inspirerende post, så flotte ting du har laget! Har kun brodert 1 blokk av mysteryløperen, Og juletre duken med strømpene kunne jeg også tenke meg :)))

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)