Faner

mandag 1. april 2013

Skikkelig påskeværtil å være inne i.  Det har snødd ustoppelig i ei uke, så det har vært mye innekativitet.
Jeg har i flere dager kosa meg med symaskinen.  Har laga meg en påskeduk, eller det er vel mer riktig å si en vårduk.
IMG_4042
Fant en topp da jeg rydda.  Den var ferdig vattert og pålimt bakstykke, men ikke noe applikasjoner eller andre sømmer.  Så med andre ord et blankt ark.
IMG_4041
Da var det bare å finne fram noen stoff i påskefarger, og leke seg litt.  Valgte blomster istedet for kyllinger og høner.  Da ville jeg ha en litt lengre bruksperiode enn bare påskeuken. 

Mønsteret har stått i Quiltemagasinet i 2012, og er designet av AnnAka.  Jeg har brukt dette tidligere, men da med sorte og røde blomster.  Du kan se innlegget her.

I mars var jeg på årsmøtet til Norsk Qulteforbund.  Der er det alltid en del butikker som stiller med stand, og det er ikke hverdagskost å ha 15-20 butikker samlet på et sted. 

IMG_4071
Bl.a. fant jeg mønsteret på denne veska hos Northern Quilt.  Dette er ei veske for å oppbevare strykejernet i, samtidig kan den brettes ut og benyttes som strykeunderlag.
IMG_4067
Den har dobbelt lag med bomullsvatt mellom ytterstoffet og det varmehemmende stoffet inni veska.  Mitt strykejern var nok litt for stort for denne, så jeg må enten kjøpe et som er litt mindre eller rett og slett bare et reisestrykejern som får sin faste plass.   Smilefjes
strykjernveske

Knappene er trukket med samme stoff som lukkekanten, og det er også noe som jeg fant på årsmøtet.

Så noen snøbilder av ukas aktiviteter.  Er så glad for at jeg har en mann som liker å jobbe med snø, jeg hadde nok ikke klart dette alene.

IMG_4051IMG_4063
IMG_4046

Ha ei riktig fin uke alle sammen.  Her blir det litt ulike aktiviteter, men koser meg veldig med symaskien for tiden, så da er det bare å smi mens man kan.

7 kommentarer :

 1. Så nydelig duk! Den lyser opp, og quiltingen er bare kjempefin :)

  SvarSlett
 2. Nydelig og vårlig duk! Fikk en ide til å lage en selv i de fargene. Har laget i blått tidligere. Nydelig quilting! Dere har vært uheldig med påskeværet, tror vi sørpå fikk finværet i år! nydelig skiføre og masse sol! Men det positive for dere med dårlig vær, må være masse tid til hobbyaktiviteter....

  SvarSlett
 3. Den ropte på våren,"saftig" og fin.
  God uke til deg!

  SvarSlett
 4. Skikkelig vårlig liten duk. Knallfin !!!

  SvarSlett
 5. Så vårlig og fin duk:-)

  SvarSlett
 6. Nydelig duk,fikk lyst å sette meg ved symaskinen med en gang.

  SvarSlett
 7. Så frisk og fin vårduk! Den fikk jeg lyst til å prøve meg på, den var fin i svarte og røde stoffer også.

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)