Faner

mandag 31. desember 2012

Litt søm og strikkingDet har vært både strikka og sydd i det siste.  Men det er ikke alt jeg har fått tatt bilder av, men noe har jeg foreviget.
Sjal strikka av rester jeg hadde liggende.  Dette heter Morlynn og mønster er fra Ravelry.  Liker dette mønsteret veldig godt, og kommer nok til å strikke flere av det i andre farger og kombinasjoner.
IMG_3893
Et par votter har det også blitt.  Votter er ikke min preferanse når det gjelder strikking, så dette har tatt tid.  Første votten blei strikka i romjula 2011 og andre votten blei strikka i romula 2012.  Men de blei da ferdige.
IMG_3878
Jeg var på en tur i begynnelsen av måneden.  Før den turen så sydde en ny toalettmappe for handleglade og et nytt trekk til iPaden.  Strikketur krever mappe med strikkende sauer på.
IMG_3886
Et annet sjal jeg har strikka er Nuvem.  Det er veldig stort, men veldig enkelt strikka uten noe mønsterstrikk av noe slag.  Men veldig mange masker. 
IMG_3892
Ble et litt mørkt bilde, men slik er det på denne tiden av året.  Tatt ute på den tiden av dagen hvor vi har mest dagslys.
Jeg ønsker også å benytte anledningen til å ønske alle sammen et riktig godt nyttår.
tromsø
Hvem trenger fyrverkeri når vi har slike farger som dette?
nordlys
Inger

3 kommentarer :

 1. En otroligt läcker toalettväska tycker jag att Du har sytt till Din resa i början av december månad. Det tyget Du valt när Du sydde Ditt iPodfodral var väldigt gulligt.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har strikka og sydd.

  Godt nytt år til deg også :)

  SvarSlett
 3. Du lager sannelig mye fint.
  Blir så nysgjerrig at jeg har lagt meg til som følger :-)

  Mvh Wenche

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)