Faner

mandag 13. august 2012

Den store reisen


Vår datter og noen veninner av henne, skal dette året være utvekslingsstudenter i USA.


I den forbindelse ønsket hun at jeg skulle sy puter som de skulle ha når de reise over, og som hadde bilde av disse jentene på.


Det har vært en litt krevende prosess, for hver enkelt hadde ønske om farger, fasong og blonder.  Og hvilken tekst som skulle være på.  Om det skulle være skrevet fra skriver eller brodert på.  Ikke så enkelt å få til, når all info var tilgjengelig 3 dager før avreise.


Og pakkingen, den foregikk over flere dager.  Ikke enkelt å bestemme hva en skal prioritere å få med seg når det kun er tillatt med en koffert, og fraværet er på nesten et år.

Regner nok med at det går en pakke eller to over til USA i løpet av høsten.Her er jentene samlet på flyplassen før jeg og jentungen reiste til Oslo.  Litt vemodig når gode veninner skal være borte fra hverandre så lenge.  Ja, og ikke snakke om hvordan det blir for far sjøl og meg.  Men det er litt lettere å senke skuldrene nå som hun er kommet fram og alt har gått greit så langt.


Det blir nok et spennende år for alle sammen. Jeg vet ikke om jeg hadde tort å reise ut i en alder på bare 16-17 år.  Syns det er noen fantastiske og modige jenter.  1 kommentar :

  1. Flotte puter og fine minner å ta med seg til utlandet. Skal si du har jobba raskt som fikk dette ferdig på så kort varsel. Håper alle jentene får et strålende flott år!

    SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)