Faner

søndag 14. juni 2009

Nye sommerduker / New tablerunner for the summer


For et par uker siden så viste jeg en bunke med linstoffer som jeg ønsket ideer til hvordan jeg kunne anvende de. Et av forslagene kom fra Anne-Grethe.

Blant mine stoffer har jeg flere pakker som er kjøpt nå og da, som jeg syns er veldig flotte men har problemer med å anvende. En slik bunke med stoffer sammen med hvit lin syns jeg ble veldig bra. Jeg var litt usikker da jeg startet, syns stoffene gikk for mye over i hverandre. Men når det ble sydd på lin, så fikk stoffene et helt annet uttrykk.

P6130001 Stoffene kommer fra Meretes Atelier i Grimstad (flybåren av min søster). Det ble en stor løper til verandabordet og en liten duk. Jeg har fortsatt mer igjen av stoffene og litt lin igjen. Ser ikke bort fra at det blir flere slike, kanskje et kjøkkensett?

Jeg har brukt kvadrater på 7,5” og 4” på de små kvadratene. Dette satt sammen i en lang remse og deretter med lin på langsidene på løperen. Den lille duken har fått lin på alle sider.

Så ønsker jeg dere en fortsatt fin søndag.

I have made this tablerunner of some fabric from my stash, and some linnen that I wanted to use. The idea for the tablerunner I got from Anne-Grethe, she always make a lot of nice things.

Have a nice day ~Inger