Faner

lørdag 23. mai 2009

Nye vesker og små mapper / New bags

Jeg har lenge hatt liggende mønsteret for Mirandas Day Bag fra Lasy Girls Design. Jeg har nå sydd meg en veske med dette mønsteret som utgangspunkt. Må nok si at jeg har gjort mine tilpasninger, slik at det kun er de ytre målene som er identisk med opphavsmønsteret, resten er ut fra hva jeg ville ha.

Miranda Det er godt med store gode lommer inni veska. I tillegg har jeg laget en krok i hver side, slik at jeg kan gjøre den litt smalere i toppen når det ikke er så mye i den. En skulderrem er det også blitt. Denne festes i de samme krokene som jeg gjør den smalere med. Kjekt å ha hvis en har mye å bære på.

Veska er laget av lin og et Amy Butler stoff jeg hadde liggende. Inni er den foret med et lyst stoff, og et noe mørkere på lommene.

This bag is made from the pattern “Mirandas Day Bag” from Lazy Girls Design. It is made of linnen and a Amy Butler-fabric.

P5230068 Av de samme stoffene fikk jeg også et handlenett. Det måler ca. 19 x 18 inch, og er svært rommelig. Jeg har også laget noen lommer inni, for å legge småting i.

I also made this bag from the same fabric. This is made without pattern, and there is a lot of pockets inside and I can bring with me a lot from shopping in it.

P5230069 Et annet mønster jeg hadde liggende var “Stash and Dash Bags” av Amy Butler. Jeg fikk også sydd meg et sett av dette fra de samme stoffene. Utrolig hvor lenge noen stoffer kan vare når en absolutt vil bruke de opp. :-)

I also made this tree small bags. It is a pattern from Amy Butler, Stash and dash bags.

P5130063 P5130062

Jeg har utrolig mye lin liggende og stormønstrede stoffer. Jeg er på utkikk etter ideer for hva dette kan brukes til. De fleste mønstrede stoffene er fra Heather Bailey, men fortsatt noen Amy Butler-stoff igjen også. Som du ser, så dekker linen de fleste farger. Men jeg kan jo ikke sy vesker av alt?

I hope that you can give me some ideas how to use these fabrics. It is linnen in different colours, and some Heather Bailey and Amy Butler fabric. I don’t think I can use bags from everything?

Have a nice day ~Inger

19 kommentarer :

 1. Hei Inger!Så flink du er,hva med puter og løper...
  Handlenett,men ikke fora,med liten pose til å legge det i,idee fikk jeg på besøket hos Merete, i mitt siste innlegg.

  SvarSlett
 2. Kjempeflott veske og med mange praktiske innretninger. Du er flink og kreativ som får tilpasset slik du vil ha det. Praktiskt handlenett lekre sminkepunger også. Lin og stormønstret stoff bl.a fra Amy Butler brukte jeg til en stor løper som ligger på hagebordet i pent vær. Et tips du kanskje vil bruke?

  SvarSlett
 3. Flotte vesker du har sydd. Stoffene var fine. Tenker du får noen ideer på hva du kan bruke resten av stoffene til.

  Lykke til!!!

  SvarSlett
 4. Så utrolig mye fint!!!
  Skal si du har fått brukt for stoffene dine :o)

  Ha etterhvert utviklet en særdeles svakhet for vesker, likte dine veldig godt, alle sammen :o)

  Håper du har en fin helg!!

  klem

  SvarSlett
 5. Kjempelekker veske! Og veldig greit å lage små endringer til mønstre sånn at man får det akkurat slik man vil :o) Flott handlenett og småvesker/punger også!

  Er dårlig på å bruke lin... men en duk eller to/ti burde du kanskje få ut av det?

  SvarSlett
 6. Så utrolig flink du er. Praktiske vesker. Som de andre tipsene sier jeg at duk/løper i lin er flott.
  Det er noe til deg på bloggen min.

  SvarSlett
 7. Å så flittig du har vært:-) stilige vesker. Ha en fin og kreativ helg:-))

  SvarSlett
 8. Utrolig flott veske, herlige farger!!!Du vil alltid få bruk for linstoffene din, bare vent og se;>) Lykke til....

  SvarSlett
 9. Stilige vesker og mapper, synest stofene var knallfine.
  Forsatt god helg!

  SvarSlett
 10. Kjempeflott veske, og så fin i fargen!! Siminkepungene var også fine! Du finner nok noe å bruke stoffene til.. :-)Så at du er interessert i den Jelly Roll jeg fikk feil. Jeg har planer om å sy stitchery etterhvert til "Polka-Dot Girls" og har tenkt litt å kunne bruke den der. Men, jeg skal ha deg i tankene hvis jeg skulle ombestemmer meg ;-) Takk for tilbudet!! Ha en fin søndag!!

  SvarSlett
 11. Er selv svak for Amy Butler stoffer, så denne veska gikk rett hjem hos meg :))
  Kjempeflotte.
  Ha en fin Søndag!!

  SvarSlett
 12. Så utrolig fine vesker.
  Har tittet gjennom bloggen din, og du lager veldig mye fint.

  Gullfisken.

  SvarSlett
 13. Masse fint du har fått ut av stoffet. Nydelige stoffer som ligger på vent hos deg også.

  SvarSlett
 14. Dødslekkre vesker, utrolig dekorativ med det stormønstrete stoffet.....
  Jeg er nettopp kommet tilbake fra Gøteborg, helt topp tur. Hmm noen stoffer har fått lov til å bli med hjem og jeg fikk også møtt noen fra bloggverdenen , veldig koselig..

  SvarSlett
 15. Så fin veske, i sommerlige farger, skulderremmen var en smart ide.
  -Anneli-

  SvarSlett
 16. Så masse fint du har sydd. Lin og stormønstrede stoffer er jo så lekker i sammen. Jeg bruker lin i løpere også. Da stabiliserer jeg den med vliselin slik at den ikke blir så frynsete og lealaus å jobbe med. Jeg har også sydd et veggteppe med vennskapsblokker hvor jeg brukte lin som bakgrunnstoff i blokkene.

  SvarSlett
 17. Hvor er de tasker flotte- Bode stof og snit!

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)