Faner

lørdag 23. mai 2009

Nye vesker og små mapper / New bags

Jeg har lenge hatt liggende mønsteret for Mirandas Day Bag fra Lasy Girls Design. Jeg har nå sydd meg en veske med dette mønsteret som utgangspunkt. Må nok si at jeg har gjort mine tilpasninger, slik at det kun er de ytre målene som er identisk med opphavsmønsteret, resten er ut fra hva jeg ville ha.

Miranda Det er godt med store gode lommer inni veska. I tillegg har jeg laget en krok i hver side, slik at jeg kan gjøre den litt smalere i toppen når det ikke er så mye i den. En skulderrem er det også blitt. Denne festes i de samme krokene som jeg gjør den smalere med. Kjekt å ha hvis en har mye å bære på.

Veska er laget av lin og et Amy Butler stoff jeg hadde liggende. Inni er den foret med et lyst stoff, og et noe mørkere på lommene.

This bag is made from the pattern “Mirandas Day Bag” from Lazy Girls Design. It is made of linnen and a Amy Butler-fabric.

P5230068 Av de samme stoffene fikk jeg også et handlenett. Det måler ca. 19 x 18 inch, og er svært rommelig. Jeg har også laget noen lommer inni, for å legge småting i.

I also made this bag from the same fabric. This is made without pattern, and there is a lot of pockets inside and I can bring with me a lot from shopping in it.

P5230069 Et annet mønster jeg hadde liggende var “Stash and Dash Bags” av Amy Butler. Jeg fikk også sydd meg et sett av dette fra de samme stoffene. Utrolig hvor lenge noen stoffer kan vare når en absolutt vil bruke de opp. :-)

I also made this tree small bags. It is a pattern from Amy Butler, Stash and dash bags.

P5130063 P5130062

Jeg har utrolig mye lin liggende og stormønstrede stoffer. Jeg er på utkikk etter ideer for hva dette kan brukes til. De fleste mønstrede stoffene er fra Heather Bailey, men fortsatt noen Amy Butler-stoff igjen også. Som du ser, så dekker linen de fleste farger. Men jeg kan jo ikke sy vesker av alt?

I hope that you can give me some ideas how to use these fabrics. It is linnen in different colours, and some Heather Bailey and Amy Butler fabric. I don’t think I can use bags from everything?

Have a nice day ~Inger