Faner

søndag 28. september 2008

Skoposer for herrer

Her har jeg sydd noen skoposer til herrer. Dvs. at jeg har tatt utgangspunkt i reiserposemønsteret til AnnAka, og forstørret den største posen noe. Det ble 3 stk. og den ene er gitt i forsinket bursdagspresang til min bror. De andre to blir lagt i den store gave/salgs-esken.

De er sydd i en linblanding som hovedstoff, og foret med stripet lin. I tillegg har jeg også vatt imellom ytter- og innerstoff, så det er blitt en ganske kraftig pose.

Ellers så driver jeg med å avslutte flere prosjekter. Hadde en periode i sommer hvor jeg startet opp med veldig mye, og nå prøver jeg å få disse prosjektene ferdig for å unngå for mange UFO.

Ha ei riktig fin uke alle sammen.


7 kommentarer :

 1. Smart prosjekt! Ja, det er periodar då ein både handlar for mykje og byrjar på for mange nye prosjekt. Eg har hatt det slik no i det siste, så no er det kroken på døra og versågod gjer ferdig!

  SvarSlett
 2. Kjempe lur gave idee og kjempe fine:-)
  Ha ei fin og kreativ uke

  SvarSlett
 3. Flott gave og smart å ta med seg på messe. Du stiller vel?

  SvarSlett
 4. Kjempefine skoposer!
  Skulle laget noen, skal til spania i neste uke. da hadde de vært kjekk å ha!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Fin gave idè, det er ikke alltid like lett å fine på gaver til mannfolk! Fine blr dem og!
  (Takk for kommentaren din på min side).

  SvarSlett
 6. Lekre skoposer og fint å få sydd noe til gutta også. Liker så godt penalene dine, de er skikkelig flotte. Titter innom stadig vekk og nå har jeg lovet meg selv å bli flinkere å legge igjen noen ord når jeg er innom. Ha en fin høstdag. Her skinner sola på flotte høstfarger.

  SvarSlett
 7. Da kommer det vel snart flere ferdige produkter på rekke og rad hvis du skal være så flink å ferdigstille. Må visst bli flinkere på det jeg også. De siste produktene dine var flotte.
  Ha ei fin helg !

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)