Faner

tirsdag 1. juli 2008

Nytt kjøkkensett.

I helga gjorde jeg ferdig dette kjøkkensettet. Det er helt enkelt sydd da stoffbitene ble et resultat av noe feilskjær. Da var det like godt å bruke det opp med en gang.

This weekend I finished some tableclothes for the kitchen. I had cut the fabric in wrong sizes, so I desided to use it right away.


Fargene er veldig fine, rett sommerlige. De passer godt på mitt kjøkken. Og så er det jo greit at det ikke ble en ufo av dette.

I like the colors, think they are nice for the summer, and it was perfect for my kitchen. And it is also nice with everything that don't become a UFO.

I helga fikk vi en liten forsmak på sommer. Ungene var nede i fjæra og lekte seg. Hunden vår måtte jo også få delta, og det resulterte i mange dykk for å få tak i pinner som ble kastet uti.

In the weekend we got a little taste of summer. The kids were down by the sea and had a nice time. Our dog wanted som much to participate, and he got many jumps in the sea to pick up all the sticks that the children trew down to him.


Tomorrow we start our summer holiday. I hope you all will have a good time this summer.
Take care.

7 kommentarer :

 1. Tak for dine hyggelige kommentarer, ja jeg holder meget af at udfordre mig selv til at prøve nye ting,fine ting til køkkenet du har fået lavet og i smukke farver, dejlig hund ser ud til at den nyder at komme i vandet.

  SvarSlett
 2. Flott kjøkkensett du har sydd deg! Virkelig smak av sommer her :o) Ha en riktig god sommerferie!

  SvarSlett
 3. Flott kjøkken sett:-) Ofte er det enkle finest. Jippi kansje er sommeren kommet hit nord:-) Vi håper den blir her en god stund
  Ha en fin og kreativ sommer:-))

  SvarSlett
 4. Tusen takk for flott gave i posten. Jeg skal nok få bruk for de lekre stoffene.

  SvarSlett
 5. Lovely table cloths, they really have a summer touch!
  I wish you a wonderful summer time!

  SvarSlett
 6. Nydelig kjøkkensett, riktig til å få sommerstemning av ja!
  God helg!

  SvarSlett
 7. Your tableclothes are very nice. Love the fabrics you have used.
  My dog Molly loves to retrieve sticks from the sea, too.

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)