Faner

fredag 11. januar 2008

Februar - stitchalong

Her er mitt stitchery for februar ferdig. Det er Rita som har deseinget dette motivet. Hun har vært kreativ og hadde laget 2 motiv for februar, slik at det skulle være litt å velge i.


Jeg har brukt flerfarget blå tråd på selve snemannen, og ser nå at den var litt i lyseste laget. Vet ennå ikke hva jeg skal lage av denne, da jeg fortsatt er litt usikker på om jeg skal lage teppe. Men blokken er iallefall ferdig.

8 kommentarer :

 1. Så fin snømannen din ble!!
  Har lagt inn bildet av den på bloggen.
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 2. Fint stitchery! Det er så morsomt å se alle variantene som dukker opp!

  SvarSlett
 3. Snømannen din ble kjempefin den også! Nå har jeg sittet og kost meg leeeenge inne på bloggen din og du verden så mye lekkert du har laget. Jeg skal på kurs og lære meg lappeteknikk i februar - måtte bare tiden frem til da gå fort. Ønsker deg en fin helg!! :)

  SvarSlett
 4. Hei så flott snømann. Gleder meg til å se resten. Det blir et spennende år å følge med på Stirch 2008..

  SvarSlett
 5. Det blir spennende å se hva du finner på utav denne stitcheryblokken.Snömannen ble fin,fine sting.

  SvarSlett
 6. Rigtig fin snemand i de sarte blå farver, var også startet på at sy med en sort i flere farver, men syntes der er for lang spring mellem at farven skifter, og at den blev for lys grå, den faldt for meget sammen med stoffet.

  SvarSlett
 7. Sjølv lukke til med wispane! Nydelege ting du lagar. Eg har sjølv lyst å vere med på stich-alongen, men må prøve å begrense meg. I kveld blei det strikking til den spanande handballkampen på tv...

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)