Faner

mandag 5. november 2007

Løper av rester

Av denne dama her blir jeg til stadighet minnet på at det kan komme mye godt ut av rester. Jeg er ikke så glad i sy grytekluter (vet ikke hvorfor), og jeg hadde rester etter julestrømpene som var bra størrelse på. Disse sammen med noe burgunder og grønt julestoff jeg hadde liggende ble til denne løperen her.

Jeg har fått beskrivelse av Blåbærtua på hvordan jeg skulle kunne "scrappe" disse kvadratene. Jeg valgte å sy alle blokkene til en lang remse og kante med samme burgunder stoff som jeg hadde brukt i kvadratene. Som lukkekant har jeg benyttet samme grønnfarge som inne i løperen.

Løperen måler 35 x 146 cm. Den ble litt bredere enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet, men det gikk bra. Jeg har frihåndsquiltet med stoppefoten og har brukt gulltråd for å få gull i alle felt. Lukkekanten har jeg festet med en maskinsøm fra forsiden.

2 kommentarer :

  1. Kjempeflott resteløper! Så bra du lar deg inspirere. Man får sånn god følelse etterpå og jeg føler meg veldig kreativ når jeg bestemmer meg for å sy opp restene.

    SvarSlett
  2. Dette ble en virkelig flott juleløper . Jeg har mye å lære skjønner jeg , stadig noe nytt som dukker opp i quilteverden.

    SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)