Faner

tirsdag 7. august 2007

Rockin Girl Blogger

Jeg har vært så heldig å bli nominert til Rockin Girl Blogger av Anne-Grethe. Jeg er meget takknemlig for denne nomineringen, og skal nå selv nominere 5 nye kandidater. Dette er vanskelig da det er veldig mange blogger å velge mellom.Den første jeg har lyst til å nominere er Mrs.Churchill. Denne bloggen var den første jeg var innom etter å ha fått adressen hos en kollega. Dette ble åpningen til en helt ny og ukjent verden. Og hva den dama hadde produsert. Jeg var mildt sagt imponert.

Den andre jeg har lyt til å nominere er Liv-Toril. Hun er flink til å trekke andre med seg i både det ene og andre mysteriet. Hun holder også orden på post-kortalongen, og deltakerne får virkelig brukt kreativiteten sin. Selv driver hun med mye forskjellig håndarbeid, både søm hekling og strikking. Hun er flink til å dele kunnskap med andre.

Den tredje på lista mi er Mokina. Hun har laget veldig mye fint, og viser også bilder fra sine shoppingrunder.

Neste er Anni's Choice. Hun er dansk og syr veldig mye forskjellig. Hun er ikke redd for å prøve noe nytt, og det ser ut til at hun tar utfordringene på strak arm.

Og til slutt Aid. Hun lager også veldig mye fint. Hun presenterer veldig mye fint i bloggen sin.

Jeg skulle gjerne nominert veldig mange til, men det får jeg overlate til andre. En del av disse er nok nominert allerede.