Faner

tirsdag 7. august 2007

Rockin Girl Blogger

Jeg har vært så heldig å bli nominert til Rockin Girl Blogger av Anne-Grethe. Jeg er meget takknemlig for denne nomineringen, og skal nå selv nominere 5 nye kandidater. Dette er vanskelig da det er veldig mange blogger å velge mellom.Den første jeg har lyst til å nominere er Mrs.Churchill. Denne bloggen var den første jeg var innom etter å ha fått adressen hos en kollega. Dette ble åpningen til en helt ny og ukjent verden. Og hva den dama hadde produsert. Jeg var mildt sagt imponert.

Den andre jeg har lyt til å nominere er Liv-Toril. Hun er flink til å trekke andre med seg i både det ene og andre mysteriet. Hun holder også orden på post-kortalongen, og deltakerne får virkelig brukt kreativiteten sin. Selv driver hun med mye forskjellig håndarbeid, både søm hekling og strikking. Hun er flink til å dele kunnskap med andre.

Den tredje på lista mi er Mokina. Hun har laget veldig mye fint, og viser også bilder fra sine shoppingrunder.

Neste er Anni's Choice. Hun er dansk og syr veldig mye forskjellig. Hun er ikke redd for å prøve noe nytt, og det ser ut til at hun tar utfordringene på strak arm.

Og til slutt Aid. Hun lager også veldig mye fint. Hun presenterer veldig mye fint i bloggen sin.

Jeg skulle gjerne nominert veldig mange til, men det får jeg overlate til andre. En del av disse er nok nominert allerede.

5 kommentarer :

 1. Vil lige sige tak for nomineringen, en hyggelig måde at komme rundt til blogge man ellers ikke ser.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for nominasjonen! Det var hyggelig! Synes du også lager masse fint!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for nomineringen. Det er inspirerende å kunne være til inspirasjon. Deg og andre bloggere er veldig oppbyggende, flinke til å gi tilbakemeldinger og er et positivt pluss i hverdagen.

  SvarSlett
 4. Åååh tusen takk, jeg ble helt rørt her jeg :-) Du er så snill, å jeg som ikke har oppdatert noe i det siste. Må vel skjerpe meg ja...

  SvarSlett
 5. Tusen, tusen takk for nominasjonen! Du lager jo også masse utrolig flott må jeg få si! Er ofte innom deg selv om jeg desverre er utrolig dårlig til å legge igjen spor etter meg...

  SvarSlett

Velkommen til å legge inn en hyggelig kommentar. Ha en fin dag. :-)