Faner

lørdag 28. juli 2007

Katrines Quiltestue

Forrige helg var vi i Oslo. Jeg hadde fått lovnad på å bruke litt tid på Katrines Qultestue. Tiden ble litt knappere enn hva jeg hadde tenkt, men det er utrolig hva man rekker på under en time. Det var første gangen at jeg var innom denne butikken, men så absolutt ikke siste. Det var en drøm av en butikk, og det var vanskelig å velge hva man skulle prioritere.
Vareutvalget var stort, og det måtte prioriteres. Dette var noe av det som jeg fikk med meg fra butikken.
Jeg kjøpte også dette mønsteret med 2 stoffpakker til. Hver stoffpakke består av 13 fat quarters som skal være nok til et slumreteppe. Min datter skal ha det ene, og det andre blir vel gave under et eller annet juletre.

Dette teppet kjøpte jeg stoffpakken til. Mønsteret har jeg fra før, men har hatt problemer med å finne stoffer som jeg liker. Bildet er av et ferdig teppe som henger inne i butikken til Katrines Quiltestue og stoffene er lik dette teppet.

Denne duken var også noe jeg kjøpte mønster til. Bildet av den ferdige duken er fra utstillingsvindu til Katrines Quiltestue. Jeg kjøpte da en startpakke som inneholdt nødvendige stoffer + mønster til et stitchery. De andre mønstrene måtte jeg kjøpe i tillegg.

Disse mønsterbøkene havnet også i handleposen. Jeg gleder meg virkelig til å benytte noen av dem utover de sene høstkveldene. Her var utrolig mye fint.

Det som nå blir utfordringen, er å finne tid til alle prosjektene. o:)